Heerlijk, het is weer vakantietijd! Mooi weer, de hele dag buiten, de kinderen vermaken zich op de camping met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. Er is entertainment, de buren zijn gezellig en de wijn staat koud.

De laptop is mee, om tussen de bedrijven door contact te houden met het werk. Een enkel telefoontje, een paar mailtjes beantwoorden: zo voorkom je een hele bult aan achterstallige mail op je eerste werkdag na de vakantie.

Maar de WiFi op de camping valt toch een beetje tegen. En met de buren op gehoorsafstand aan de andere kant van het tentdoek voer je toch ook niet zo gemakkelijk een gesprek over klanten, opdrachten, geldzaken. En het is ook best warm, in die tent. En de accu is bijna leeg. Zo gaat het toch wel heel erg op ‘werk’ lijken – dat was niet de bedoeling!

Als de nood het hoogst is, is de redding nabij. Bij Flexible WorkPlace Assen kun je even aanwippen voor een uurtje (of een paar uurtjes) ongestoord werken. Met een schoon toilet, goeie koffie, prima WiFi, stopcontacten genoeg en privacy om ook vertrouwelijke gesprekken te kunnen voeren.

Inbox opgeschoond? Alles weer inpakken en terug naar de camping en zorgeloos genieten van het gezinsleven. Als het nodig is: morgen weer een dag. Natuurlijk weer bij FWPA!

Flexible WorkPlace Assen vind je aan de Overcingellaan 17 in Assen. Goed bereikbaar met alle vormen van vervoer. Gratis parkeren. Afstand tot Vakantiepark Witterzomer: 6,9 km, dat is slechts 10 minuten met de auto! Kijk zelf hoe dichtbij we zitten https://fwpa.nl/contact/. Reserveer je plekje via 0592-2000 10.

Let op: in de weken 29, 30 en 31 (19 juli t/m 6 augustus) heeft FWPA aangepaste openingstijden. Graag even overleggen indien u gebruik wenst te maken van een van onze kantoren.

Fijne vakantie gewenst!