Ontwikkelingen en nieuwe ideeën volgen elkaar weer in snel tempo op. In deze nieuwsbrief willen we je graag hierover informeren en wellicht wil je ook in actie komen?
Waar ik je over wil informeren:

  • Themaborrel
  • De gasprijs zal voor ons gevolgen hebben
  • Voor het goede doel
  • Onze conciërge
  • Ervaringen van achter de balie

Thema borrel

Op verzoek van een aantal leden is nu het idee geopperd om een borrel te organiseren rond het thema preventieve en curatieve gezondheid. Er zijn veel ondernemers in huis die zich hiermee bezig houden en het is natuurlijk altijd interessant om kennis en ervaringen te delen.

Heb je interesse om hierbij aanwezig te zijn? Wij geven twee opties: of donderdag 4 november of dinsdag 9 november een bijeenkomst organiseren. Aanvang 16.00 uur, einde 17.30 uur. Entree is uiteraard gratis en we zullen voor lekkere hapjes en drankjes zorgen.

Er is gelegenheid om je kort voor te stellen.

Interesse? Geef je dan vóór 28 oktober a.s. op per mail (secretariaat@fwpa.nl) welke datum je voorkeur heeft, de dag met de grootste opkomst zal dan de voorkeur hebben. We zullen dit in de entree aangeven.


De gasprijs zal ook voor ons gevolgen hebben

Zoals de media al aangegeven heeft zullen wij ook de gevolgen gaan voelen. Eind van dit jaar zullen we een kleine verhoging op de servicekosten moeten gaan heffen. Alleen al de belasting op de levering van gas is met 8 % verhoogd. Wat dat concreet voor jou zal betekenen kan ik nu nog niet aangeven. Eind november weten we wat de overheid gaat doen en dan zal ik je middels de nieuwsbrief informeren over de te nemen stappen.


Voor het goede doel

Naast de reguliere verhuur willen wij ook plaats maken voor starters, werkzoekenden en funding van nieuwe suggesties. In de vorige nieuwsbrief schreef ik al over Be-Rooted die een vijgenboomplantage in Spanje zijn gestart. Dit wordt gefinancierd door het uitgeven van obligaties en ondertussen zijn de eerste bomen gepland. Ik hoop daar in de komende nieuwsbrief meer over te schrijven.

Maar.. wellicht ben jij ook een enthousiaste vrijwilliger bij een maatschappelijke organisatie en wil je daar graag in de hal op de begane grond aandacht aan besteden door het plaatsen van een kraampje, verkoop van producten etc. dan kan dat. De bedoeling is dat de opbrengst naar dat maatschappelijk doel gaat, dus geen commerciële doeleinden.
Heb je interesse? Mail dan naar Jeroen@fwpa.nl en wellicht kunnen wij jou ook ondersteunen.


Onze conciërge

Regelmatig loopt hij door het gebouw, voorzien van gereedschappen, om kleine reparaties te verrichten in het gebouw, schoonmaakwerkzaamheden te verrichten en de tuin te onderhouden. Kortom: Jalal zorgt ervoor dat jij weer verder kunt werken.

Maar dat kan hij ook voor jou privé doen. Heb jij kleine klussen in- of rond je huis en/of vakantiewoning die gedaan moeten worden? Denk bijvoorbeeld aan het winterklaar maken van je tuin, snoeiwerkzaamheden, dakgoten legen, verhuizingen… kortom alle klussen waar jij nou net niet aan toe komt.

Mocht je interesse hebben, meld dat dan even bij de balie. Paula, Margriet en Jacqueline zullen je graag verder helpen.


Parkeer knelpunten

Het zal je niet zijn ontgaan dat we erg veel bezoek hebben; onze toch best wel ruime, parkeerplaats is regelmatig vol en men moet echt op zoek gaan naar een plekje.

We hebben enige tijd geleden al enige richtlijnen aangegeven, die ik hierbij nog even wil herhalen:

  • Parkeer achter het gebouw en verzoek je gasten dit ook te doen.
  • Voor de ingang is het verboden om te parkeren. De brandweer geeft hier geen toestemming voor omdat de aanrijroute beperkt wordt. Momenteel staan er ook auto’s schuin geparkeerd. Houd er rekening mee dat parkeren op eigen risico is en wij niet verantwoordelijk zijn voor schade.
  • De buren, het GKB, OV bureau en Interpsych willen niet dat hun parkeerplaatsen gebruikt worden. Wijs s.v.p. je bezoekers hierop.

Catering

Begin september zijn we weer gestart met de verkoop van lunches. Als je vóór 10.00 uur je lunch bestelt, kan je deze tussen 12.30 en 13.00 uur afhalen bij de balie. Je kunt broodjes bestellen bij de balie en direct afrekenen. Ook voor verschillende dranken kun je bij ons terecht.



Achter de schermen werken we hard om de flexibele verhuur in goed banen te leiden; er voor te zorgen dat bezoekers op de juiste plek komen, de koffiemachine aangevuld blijft en …