Wij zijn er in geslaagd om tot op heden zonder al te veel kleerscheuren door de Corona crisis heen te komen. Er zijn weer veel nieuwe ontwikkelingen waarvan ik je graag op de hoogte breng in deze nieuwsbrief.

Waar ik je over wil informeren:

 • Nieuwe medewerkster
 • Vakantieperiode
 • Wordt jij ook klimaatneutraal?
 • Nieuwe dienst
 • Reclamezuil
 • Nieuwe huurders

Een nieuwe medewerkster

Vanaf 1 juni komt Margriet Jansen ons team versterken. Margriet komt uit de reisbranche en wilde graag een nieuwe uitdaging. Margriet zal Paula ondersteunen en zij zal zich in speciale mate richten op de communicatie en marketing, naast het gastvrouwschap wat natuurlijk het allerbelangrijkste is. Hiermee hebben we ons team weer compleet en kunnen we nadenken over kwaliteitsverbetering en uitbreiding van onze diensten. Margriet zal zich zeker nog aan je komen voorstellen.


Vakantie periode

Zoals het er zich nu naar laat uitzien zullen we in de weken 29, 30 en 31 met een minimale baliebezetting werken. Voornamelijk om de post te verwerken, e-mails te beantwoorden en kleine dagelijkse zaken uit te blijven voeren, zodat onze vaste huurders gewoon door kunnen werken. Uiteraard kan je, als vaste huurder, altijd via je eigen tag toegang krijgen tot het pand.


Word jij ook klimaatneutraal?

Zoals je in de diverse media hebt kunnen lezen, hebben we met elkaar afgesproken dat we in 2030 50% van onze CO2 moeten reduceren of compenseren. Ook wij hebben besloten om aan deze doelstelling te gaan werken. En jij kunt hieraan meedoen… het levert nog wat op ook!

Doe je mee?

Sinds een paar maanden hebben wij Rooted als een van onze nieuwe vaste huurders mogen verwelkomen. Rooted is een jonge onderneming en gelooft dat ze de wereld een beetje beter kunnen maken door te starten met een vijgenboomplantage in Spanje. Dit wordt gefinancierd door het uitgeven van obligaties en zo kan de vijgenboomgaard gestart worden. Elke boom (= obligatie) compenseert gemiddeld 500 KG CO². Ter vergelijking: als we 62 vijgenbomen planten zijn we CO2 neutraal.

Hiermee zouden we het eerste kantoor in Noord-Nederland zijn dat klimaatneutraal werkt!

What’s in it for you?

 • Wil jij participeren en eigenaar worden van een of meerdere vijgenbomen in Spanje?
 • Wil je een rendement van gemiddeld 20% op je inleg?
 • Wil je een leuke vakantiebestemming?

Hoe werkt het?

Voor slechts € 50,- koop je een obligatie. Omdat een boom eerst moet groeien is er de eerste drie jaar geen opbrengst. Na drie jaar worden de eerste vijgen geplukt en dat levert je een rendement van 5% op. Na drie jaar is de opbrengst gemiddeld 24%. Binnenkort starten we gezamenlijk een actie en ik hoop dat je mee wilt doen om een aandeel te leveren aan een gezonder klimaat. Wil je nu al meer informatie? Klik dan op BecomeRooted.nl of loop woensdags even langs.


Vanaf heden bieden wij een nieuwe dienst aan: Virtual Office

Een virtueel kantoor is een verzamelnaam van een aantal flexibele diensten samengevoegd in één pakket zoals bijvoorbeeld een professioneel zakelijk adres met telefonische ondersteuning.

Handig wanneer je vanuit huis werkt of bij klanten bent en niet gestoord wilt worden tijdens je werk.
Je beschikt over een zakelijk adres, je telefoontjes worden onder jouw bedrijfsnaam opgenomen en via de app word je geïnformeerd. Je post wordt netjes opgevangen, gescand en toegestuurd.

Voordelen:

 • Je hoeft niet meer thuis te blijven als je pakketjes moet opvangen
 • Je hoeft je priveadres niet meer te gebruiken
 • Je kunt je beter focussen op je werk; wij vangen de randvoorwaarden voor je op.
 • Je privacy is beter beschermd. In sommige situaties kan het heel prettig zijn dat je privé gegevens niet openbaar zijn.
 • Goed voor je imago. Je straalt meer professionaliteit uit
 • Als je een bedrijf hebt in het buitenland is dit dé manier om je via ons adres in de KVK in te schrijven.

Interesse? Kijk even op onze website of kom langs bij Paula, Margriet of Jeroen.


Reclamezuil

Binnenkort zal de reclamezuil aan de voorzijde van het gebouw gerealiseerd worden. De bedrijven die hier genoemd zijn waren de eerste die zich melden. Om de flexibiliteit ook in dit opzicht te handhaven hebben we er voor gekozen om een abonnement op kalenderjaar basis aan te bieden. Dus mocht je er dit jaar niet op staan en het wel graag willen, mail me dan zodat je voor het komend jaar wel in aanmerking kan komen voor een plekje.


Nieuwe huurders

Onze nieuwe huurders verdienen het om nog even in het zonnetje gezet te worden.

Mo’Lookz – Marvin Jansen

Marvin heeft zijn kapsalon sinds december 2020 gevestigd bij ons op de tweede verdieping. Het is erg leuk om te zien hoe zijn gasten naar hem toe gaan en hoe ze weer vol trots met een mooie nieuwe coupe ons pand weer verlaten.

Ingenieursbureau Multical – Jasper de Rijke en Stef Heuker

Ingenieursbureau Multical heeft zich in februari dit jaar gevestigd in hun kantoor op de eerste verdieping. Zij werken in de bouwsector, ze adviseren en managen opdrachtgevers bij bouwprocessen.


Catering

Er is al van verschillende kanten de wens geuit om met catering te starten; door coronaperikelen vonden wij het niet verantwoord, maar vanaf juni dit jaar willen we weer voorzichtig starten met catering. Je kunt broodjes bestellen bij de balie en direct afrekenen per pin of factuur. In het laatste geval rekenen we ook administratiekosten.


Tenslotte…

We zijn dagelijks bezig om FWPA uit te breiden en onze gastvrouw schap te verbeteren. Toch hebben ook wij soms last van bedrijfsblindheid en hebben behoefte aan feedback, leuke ideeën of kritische kanttekeningen. Mocht je suggesties hebben in deze richting, neem vooral contact op met Paula of Margriet of mail mij.