Flexible Workplace biedt nu ook “virtual offices”.

Aan de balie stond een nieuwe huurder met een enigszins twijfelende blik in zijn ogen: Ik heb eigenlijk geen kantoor nodig, althans niet elke dag, maar misschien maar een uurtje in de week.. kan dat ook? Omdat we flexibel zijn konden we vrij eenvoudig aan deze vraag voldoen, maar blijkbaar was zijn probleem nog niet volledig opgelost. “En… eigenlijk heb ik een andere vraag: ik heb een drukke praktijk en kan niet elke keer mijn telefoon opnemen, kunnen jullie mij daarmee helpen? Ook hier konden we bevestigend op antwoorden; “zeker, we kunnen onder uw naam de telefoon opnemen en u op de wijze waar uw voorkeur naar uitgaat informeren”.
Hij was zichtbaar opgelucht; hmmm.. en ik kan ook niet altijd mijn post ontvangen, hebben jullie daar ook wat voor?

Voor deze mensen, die een druk bestaan hebben, weten wat hun tijd waard is en bij voorkeur met hun vak bezig willen zijn hebben wij het “Virtual Office”concept. 

Met een virtuele kantoorruimte heb je een kantoor, maar dan zonder kantoor. Hiermee wordt bedoeld dat werknemers een zakelijk adres voor hun bedrijfsvermelding en communicatie hebben, maar ze niet fysiek aanwezig (hoeven te) zijn. Een virtueel kantoor zorgt er namelijk voor dat je je werk kan doen, waar je je ook maar bevindt. Ons adres geldt onder andere als zakelijk adres voor op je visitekaartje en ter communicatie met een lokaal telefoonnummer en een postservice.

Dat je niet gebonden bent aan een vaste locatie om te werken, is ook goed voor je stress. Zeg nou zelf, niemand heeft tijd om in de file te staan tijdens een drukke werkdag. Mocht je toch een keer op locatie willen werken, dan kun je gebruik maken van diverse voorzieningen

Meer weten? Bel naar 0592-200010 of mail naar secretariaat@fwpa.nl voor meer info.