Wie ben je en wat voor een bedrijf heb je?

Mijn naam is Anna Kielczewska, coach en massagetherapeut van Anna’s Coaching en Massagepraktijk in Assen. In deze praktijk bied ik individuele sessies, workshops en groepslessen aan.

Ik help mensen balans en geluk te vinden op lichamelijk en geestelijk niveau. Ieder mens heeft zijn eigen levensritme en patroon. Voelen we ons goed, dan betekent dit dat lichaam, geest en leefomgeving in balans zijn. Door omstandigheden kan die balans verstoord raken. Bijvoorbeeld door stress, op het werk of privé. Of door ziekte, een ongeluk of een traumatische ervaring. Vaak is zo’n verstoring een sluipend proces.

anna kielczewska

Coaching en massage

Coaching is geschikt voor iedereen die iets wilt veranderen of meer uit zijn leven wilt halen in relaties, werk, gezondheid, financiën, huiselijk leven of in de volgende levensfase. Aan mijn cliënten bied ik veel meer dan alleen een gesprek. Er is ook ruimte voor het werken met anti-stress oefeningen, ademhalingsoefeningen en affirmaties. Bij stress en burn-out klachten maak ik gebruik van mindfulness, positief denken en visualisatie. Mijn missie is om mijn cliënten weer in balans te brengen en hun eigen binnenwereld te verkennen. Zodat ze bewust en creatief leven, zich kunnen ontspannen en eigen emoties kunnen herkennen, verwerken en loslaten.

Lichaam en geest zijn een onafscheidelijk duo. Onze gedachten veroorzaken emoties en emoties beïnvloeden het lichaam. Positieve emoties maken ons gezond en blij; we stralen, hebben veel energie en we zijn creatief. Negatieve emoties verzwakken de stroming van energie en veroorzaken blokkades in ons lichaam. Wat is het resultaat? Minder energie, uitputting en pijnklachten (bv. buikpijn, hartkloppingen, rugpijn, hoofdpijn). Een massage met warme oliën of stenen helpt het lichaam te ontspannen en deze klachten te verlichten. Dankzij de ontspanning worden emoties losgelaten en het lichaam kan zich herstellen. Er zijn verschillende soorten massages zoals een ontspanningsmassage, hoofd- en gezichtsmassage, handmassage, beenmassage, Peloha massage of Hotstone massage. Iedereen kan een behandeling kiezen die het beste bij hem of haar past.

massage anna kielczewska

Zou je FWPA aanraden bij andere ondernemers?

Ik zou FWPA zeker aanraden. Het is een goed pand voor bedrijven die meer zichtbaar willen worden. De huur is ook betaalbaar. Ik zie geen minpunten, alleen maar voordelen. Het pand ziet er goed verzorgd en professioneel uit. Bij binnenkomst wordt u vriendelijk ontvangen door de gastvrouwen- of heren. De wachtruimte straalt rust uit. Mijn praktijkruimte is ideaal om zowel coaching en massagebehandelingen te geven.

Hoe kunnen klanten je bereiken?

Ik ben elke maandag en woensdag in de praktijk. Verder ben ik via email, mijn website en telefonisch bereikbaar. Maar u kunt ook in de wachtruimte mijn flyers vinden of informatie bij de balie vragen.