Tot 1 mei 2017 kan er sprake zijn van geluidsoverlast vanwege de werkzaamheden rondom het gebouw. Wij proberen je zo goed mogelijk in te lichten betreffende deze werkzaamheden. Voor verdere informatie of problemen kun je terecht bij het secretariaat. Het aantal parkeerplaatsen is beperkt. Wij verzoeken je zo veel mogelijk aan de achterzijde van het gebouw te parkeren (gebruik hiervoor de plekken met het logo van Flexible WorkPlace of die aan de spoorzijde). Vriendelijk verzoek dit ook aan je bezoek te melden.

Rondom deze werkzaamheden die t/m 1 mei duren vind je hieronder een overzicht van de planning. Voor meer informatie over de werkzaamheden kun je ook deze website van Slimbereikbaar Assen bezoeken. Voor foto’s van werkzaamheden rondom het station kun je deze website bezoeken.

Fase 2:

Werkzaamheden aan riolering, graafwerkzaamheden en bestrating aan de spoorzijde. De doorgang tussen de panden door is sinds 3 maart afgesloten, dit gaat door tot en met 20 maart.
Fase 3:

Aan de voorzijde en de achterzijde van het pand wordt opgeruimd van 6 tot en met 10 maart. Tussen de gebouwen wordt opgeruimd en gesaneerd van 6 tot en met 13 maart. De parkeerplaatsen zijn via de aanrijroute tussen de panden niet beschikbaar.

Er wordt gegraven en bestraat tussen 14 tot en met 20 maart. Let op: de parkeerplaatsen aan de voorzijde zullen hier komen te vervallen. Aan de achterzijde komen er parkeerplaatsen bij.

Tot aan eind april zullen er nog werkzaamheden plaatsvinden op de parkeerplaatsen die betrekking hebben op de ruimte op de naburige panden. Houd hier rekening mee met het parkeren.
Mochten er nog vragen zijn, dan kun je altijd bij FlexwerkPlek Assen terecht!

Assen station

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *