In Amsterdam, Rotterdam en andere steden in de randstad zie je ze heel erg veel: flexwerkplekken of ‘co-working spaces’. De werkplek waar je niet alleen de fysieke plek deelt, maar ook de kosten, samenwerkingsmogelijkheden en voorzieningen. Het is een trend ontstaan in de economische crisis maar wint alleen maar terrein omdat het voor veel MKB’ers en ondernemers een hele goede oplossing is.

coworking in assen

Het idee is vrij simpel

Je wilt gewoon binnen lopen en aan het werk kunnen. De prijs moet niet te hoog liggen, er moet wat gezelligheid om je heen zijn en ook aan voorzieningen, zoals koffie en goede wi-fi, moet gedacht zijn. In Emmen is het al mogelijk om te ‘co-worken’ maar ook in Zwolle en Assen! Het verschil tussen een flexwerkplek en co-working is de actieve community bij coworking zoals borrels, netwerkbijeenkomsten en de Open Bedrijven Dag Drenthe!

komjeproefwerkenbijfwpa

Ook bij Flexible WorkPlace Assen is het mogelijk om te flexwerken! Daarnaast kan je, als lid, deelnemen aan onze community en de netwerkbijeenkomsten.

Benieuwd hoe het is om te flexwerken bij ons? Aanstaande zaterdag doen we mee aan de Open Bedrijven Dag Drenthe! Je kunt dan een kijkje nemen in de verschillende kantoren die we aanbieden en kijken we wat voor jou het beste zou werken. Lukt het je niet om zaterdag langs te komen? Geen probleem, als je je gegevens achterlaat op het contactformulier en aangeeft dat je graag een keertje komt proefwerken, nemen we binnen 24 uur contact met je op!